首页 欧洲联赛 正文

软木住宅,伦敦-必威betway_betway必威体育|首页

维多利亚式住所的扩建

该项目旨在对伦敦南部的一栋维多利亚式住所从后方进行扩建,并对阁楼进行改造。房子的主人是一对从事平面规划和拍摄的配偶以及他们的两个小孩,在项目过程中,建筑师与业主进行了亲近的协作。

A rear extension and loft conversion to a modest Victorian terrace house in South London. The project evolved through a process of co-creation with the clients – a graphic designer and photography agent along with their two young children.

▼住所外观,exterior view



既有的住所比花园层高出1米,为了将住所与花园连接起来,建筑师创建了一个阶梯式的内部景象,经过层级的改变来界说不同的功用空间。厨房、餐厅和非正式的休闲空间被散布在这种天然的地势之上,使每位家庭成员在做不同工作的时分也可以共享整个空间。

The existing house was 1m higher than garden level – in order to connect the family with their garden, a stepped internal landscape was created that defined different uses within a larger family space through changes in flo一氧化碳or level. Thus a ki软木住所,伦敦-必威betway_betway必威体育|主页 tchen, dining space and informal seating area are defined by their own topography, meaning the whole family can sh拟细鲫are the space whilst doing different things.

▼剖面图,section



扩建的部分是一个带有歪斜房顶的简练体量,装置以大尺度的枢轴门,可以将远处花园的景象一目了然。背部立面上的窗户与旁边面扩建部分的玻璃天窗彼此对齐,带来天然迪士尼乐土光和天空的视界。简练的房顶缓和了天花板高度改变带来的复杂感,在与内部空间调和共存的一起也为外部赋予了共同的几许形状。

The extension is articulated as a simp尕尔寺le pitched roof form wi受美国th a large pivot door framing an uninterrupted view of the garden beyond. A slot window on the rear elevation aligns with the g问水九剑l深圳乡村商业银行azed roof light over the side extension to bring in daylight and views of the sky. T银行利息怎样算he simple roof form rationalises a美图秀秀怎样抠图 more complex array of ceiling heights and boxed structure that deals with existing elements internally, while reflecting the geometry of the existing house externally.

▼玻璃天窗带来天然光和天空的视界,the glazed roof light brings in daylight and views of the sky



▼起居室,living room



▼阶梯式的内部景象软木住所,伦敦-必威betway_betway必威体育|主页 ,a stepped internal landscape



▼餐厨空间,dinging room and kitchen



▼厨房细部,kitchen detailed view



扩建部分的表里立面均以软木掩盖,与既有房子的砖墙相辅相成,而且会在时刻和气候的效果下逐步变为银灰色。软木资料可以在无需其他绝缘资料的情况下满意一切的传热系数需求,并起到吸收噪软木住所,伦敦-必威betway_betway必威体育|主页 音和透气的效果。因为不含合成树脂、化学制品和有害物质,软木还可以被彻底地收回或用于肥料的制造。粉色的窗框为软木外表增添了一丝亮色。在室内,浅灰色的树脂饰面为地上赋予了连贯性,一起为每个空间赋予明晰的鸿沟。

The extension is clad internally and externally w明星下海ith cork that complements the existing brickwork on the original house and will weather to a silvery-grey over time. The cork achieves all req7个月宝宝辅食食谱uired u-values without the need for any a软木住所,伦敦-必威betway_betway必威体育|主页 dditional expanded foam insulation. It absorbs noise in尹国驹ternall数英网y, is breathable, free from 银河奇异果synthetic resins, chemicals or harmful materials and is fully compostable/ recyclable. Pink window frames provide a flash of colour against the大胸妹子 dark cork. Internally a pale grey resin floor finish allows a contregioninuous surface over both horizontal and vertical floor surfaces w散华礼弥ith crisp edges.

▼粉色窗框与软木外表,the pink window frame and the cork surface



全新的阁楼层包含了主人的卧室套间,二层空间也进行了翻新和改造。整个项目经过斗胆的颜色和几许被界说出来,反映出规划团队和业主的风趣特性。

Throughout the house includin软木住所,伦敦-必威betway_betway必威体育|主页 g the new 上原mikuloft level with master suite and renovated 1st floor貔貅怎样读 – the project is defined by bold colours and patterns reflecting the playfulness of both design team and clients.

▼阁楼层的卧室套间, master suite on the new loft level



▼楼梯,stair



“这一项目完美地展示了建筑师令人惊叹的、考虑周到且共同的规划。咱们超爱这座房子,它彻底改变了咱们的日子。在此之前咱们从没幻想过自己会日子在一个这么棒的空间里。”——来自业主的点评

“It’s a real testament to the amazing, thoughtful and completely unique design you guys produce. We are utterly in love with the house and all of you for completely transfo软木住所,伦敦-必威betway_betway必威体育|主页 rming our lives. We could not have imagined living in anything as awesome as this without you.” -The clients H+D, 2019

▼背部立面,the rear facade



▼立面图和剖面图,elevation and section



▼一层平面图扩建前后比照,ground floor plan before and after extension



▼阁楼层平面图扩建前后比照,loft floor plan before and after extension


14.jpg (144.82 KB, 下载次数: 0)

下载附件 保存到相册

2019软木住所,伦敦-必威betway_betway必威体育|主页 -4-19 10:40 上传

▼窗户结构细部,window detail



相关推荐

  • 暂无相关文章